Usluge

Konzervativna restaurativna stomatologija i endodoncija

Kompozitni ispun (bela plomba) i endodontski tretman zuba. Kompozitni materijali poslednjih generacija u potpunosti zadovoljavaju i najviše estetske standarde.

Estetska stomatologija

Kompozitne fasete, keramičke fasete (viniri), keramičke plombe (inleji), izbeljivanje zuba. Kompozitne fasete su tanki slojevi kompozitnih materijala koji se nanose na prednji vidljivi deo zuba sa ciljem postizanja promene oblika, položaja, boje zuba.

Stomatološka protetika

Metalokeramičke krune se izrađuju u slučajevima kada klinička slika ograničava izradu bezmetalnih kruna. Osnova metalokeramičke krune je metalna kapica koja se izrađuje od biokompatibilne legure metala, preko koje se nanosi keramika.

Dečija i preventivna stomatologija

Period od početka nicanja mlečnih zuba do treće godine života je idealan za prvu posetu stomatologu. Pored pregleda zdravlja usta, zuba i desni, procene razvoja i rasta vilica, doktor će vas upoznati sa metodom pravilnog održavanja oralne higijene vašeg deteta kao i sa preventivnim merama za određeni uzrast.

Parodontologija

Zubni kamenac uspešno uklanjamo specijanim aparatom koji koristi ultrazvučne vibracije, koji razbijaju zubni kamenac. Nakon ultrazvučnog tretmana zubi se poliraju četkicama i gumicama uz dodatak specijalnih pasta do potpunog uklanjanja naslaga. Ovaj postupak treba ponavljati na svakih 6 meseci.

oralna hirurgija

Oralna hirurgija

Ekstrakcija (vađenje) zuba može biti: Jednostavno (kada se aplikovanjem klešta na krunicu zuba, jednostavno zub izvadi), Komplikovano (kada imamo polomljenu krunicu, kada je potrebno separirati korenove), Hirurško (kada je potrebno odići desni, ukloniti kost i izvaditi zub, zaostale korenove).

Implantologija

Oralna implantologija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i ugradnjom oralnih implanata u cilju vraćanja izgleda, funkcije, estetike, govora i zdravlja potpuno ili delimično bezubih pacijenata.